14 Mart 2014 Cuma

Banyo Tuzu
Dünyanın her yerinde insanlar, doğal kaynak sularında vücutlarını tedavi etmektedirler. Peki, tuz banyoları nasıl oluyor da, bedenimize böylesine güçlü etkiler bırakıyor, bunu açıklayan herhangi bir ilim yok ama gerçek olan, içindeki maddelerin bize iyi geldiği…
Banyo tuzları bir tür kristal tuzdur. İri ve ince formları mevcuttur. Banyo tuzlarıyla kombine edilen bitkisel esansiyel yağlar etkiyi artırdığı gibi; muhteşem aromaları sayesinde koku terapisiyle sadece bedene değil ruha da enerji ve canlılık verir. Dermatoloğa gidenler bilir, en sık önerilen güzellik formüllerinden biri de banyo tuzu kullanımıdır.
Banyo tuzları vücudunuzdaki hassasiyeti azaltır. Bu tuzlar sert ve ağrılı kaslarınızı yumuşatır. Vücudunuzdaki kan dolaşımını hızlandırır ve toksinlerden arındırır. Negatif enerjiyi alır.
En küçük yaşam birimi olan hücre fonksiyonlarını yerine getirebilmek için beslenir. Doğru bir denge onların sağlıklı olmasını sağlar. Mineral tuzlar, cilt tarafından emilerek onlara bu besini sağar.
Doğu Avrupa’da yıllardan beri popüler olan tuz odaları, artık Amerika’da da kendine yer buldu. Akneden sedefe kadar pek çok hastalığa iyi gelen tuz, anti bakteriyel özelliğe de sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder